top of page
thumbnail_EDCB5E7F-7ACC-4D2A-ACE7-FD5410

BROW TREATMENTS

Bij My Browbar Rotterdam creër ik de perfecte wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht en uitstraling. Het gaat veel verder dan alleen maar epileren zoals je bij de schoonheidsspecialiste gewend bent. Ik  ben op de hoogte van de laatste trends en heb de vaardigheden voor de nieuwste technieken doordat ik verschillende cursussen blijf doen. Maar het belangrijkste is jouw wens en daar luister ik vooral naar!

 

Kies voor Brow shaping voor verzorgde maar een natuurlijke wenkbrauw

Wil je liever een boost aan je wenkbrauwen geven? Kies dan voor

Brow shaping & (henna) tinting en we verven je wenkbrauwen in een mooie teint passend bij jouw huid- en haartype. Voor een intensieve kleuring die ook op de huid hecht voor een mooi schaduweffect, boek je Henna brows. Nieuw bij ons is de kleuring met Hybrid. Dit is een normale verf maar met henna effect. Voor een mooie natuurlijke look kies je voor de normale tinting. Ook kun je kiezen voor de Brow Lamination, hiermee creër je een prachtige warre look wat momenteel helemaal trending is. Om je look compleet te maken kun je eventueel tijdens je brow treatment kiezen voor een Lash Volume Lift.

thumbnail_563D3831-93F2-4508-A8D7-86A895

LASH TREATMENTS

De Lash volume lift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimper haartje behandeld worden en worden mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting door middel van siliconen pads is niet schadelijk voor je eigen wimpers. 

Een wimperlift is toepasbaar op alle soorten wimpers, zowel kort als lang maar geeft het mooiste resultaat op middel lange tot lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers gelift waardoor je een frisse open blik krijgt. 

Ook kunt u kiezen voor een nabehandeling met Vitamin Botox.

Een revolutionair vitamine serum en vitamine boost voor de wimpers te gebruiken na de wimperlift of als losse behandeling..

thumbnail_746C0183-0865-4F78-B8A3-89905F

WAXING TREATMENTS

Waxen is een van de beste methodes om haar te verwijderen en biedt in vergelijking met anderen methodes veel voordelen. Door de unieke wax die ik gebruik is waxen mogelijk voor iedereen. Daarnaast is het een van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg. Naast de brow treatment kun je bij mij ook gezichtshaar laten weghalen door middel van wax. Denk hierbij aan de bovenlip/kin of bijvoorbeeld bakkenbaarden.

 

Ook het waxen kan bijgeboekt worden wanneer u uw wenkbrauwen of wimpers laat doen.
 

bottom of page